Alap-
adatok
Fiztési
feltételek
Alap-
rajzok
Szerkezeti
elemek
Megközelít-
hetőség

Fizetési feltételek:

A Lakás és a hozzátartozó teremgarázsrész vételárának hátralékos részét Vevő az alábbi ütemezés szerint köteles megfizetni.

Foglaló: Lakás, Tároló és Garázs bruttó vételárának 10%-át, mint Foglalót kell átutalni a szerződés aláírásának napján. Eladó az építkezés jelenlegi állapotáig a saját tőkéjéből finnanszirozta.

A Lakás és a hozzátartozó teremgarázsrész I. vételár-előlege, amely a Lakás és a hozzátartozó teremgarázsrész bruttó vételára ca. 20 %-ának megfelelő összeget, az építési munkák megkezdésekor, 2003. november esedékes azzal, hogy az esedékesség pontos időpontját az adott vételár-előlegről kiállított proforma számla tartalmazza.

A Lakás és a hozzátartozó teremgarázsrész II. vételár-előleg, amely a Lakás és a hozzátartozó teremgarázsrész bruttó vételára ca. 20 %-ának megfelelő összeget, az adott épület I. emeletének megkezdésekor, 2004. május és 2004. június 15. közötti időpontban esedékes azzal, hogy az esedékesség pontos időpontját az adott vételár-előlegről proforma kiállított számla tartalmazza.

A Lakás és a hozzátartozó teremgarázsrész III. vételár-előlege, amely a Lakás és a hozzátartozó teremgarázsrész bruttó vételára ca. 20 %-ának megfelelő összeget, mely az adott épület szerkezet kész állapotának elérésekor, azaz elkészült és ráépített tetőszerkezet megvalósulásakor, 2004. július 30. és 2004. augusztus 30. közötti időpontban esedékes azzal, hogy az esedékesség pontos időpontját az adott vételár-előlegről kiállított proforma számla tartalmazza.

A Lakás és a hozzátartozó teremgarázsrész IV. vételár-előlege, amely a Lakás és a hozzátartozó teremgarázsrész bruttó vételára ca. 20 %-ának megfelelő összeget, a lakás belső kialakításának megkezdésekor, azaz 2004. szeptember 30. és 2004. október 30. közötti időpontban esedékes azzal, hogy az esedékesség pontos időpontját az adott vételár-előlegről kiállított proforma számla tartalmazza.

A Lakás és a hozzátartozó teremgarázsrész V. vételár-előlege, a Lakás és a hozzátartozó teremgarázsrész bruttó vételára ca. 10 %-ának megfelelő összeg a Lakás részére történő átadásakor esedékes, amelyről Eladó proforma számlával értesíti a Vevőt.